FAIL (the browser should render some flash content, not this).

 

Vakwedstrijd van La Confrerie 

36e vakwedstrijd met zeer grote bekers en een fantastische feestavond

 

11-12 maart 2017

bij SVO opleidingen in Best

 

Meer dan ooit maakt u dit jaar kans op een grote internationale prijs in de vakwedstrijd van de Confrérie.

 

Om in aanmerking te komen voor de grote internationale prijs dient u in 5 verschillende categorieën met minstens 2 verschillende producten deel te nemen in categorie A t/m J. De 3 deelnemers met het hoogste gemiddelde in de 5 categorieën zullen uitgeroepen worden tot de grote internationale winnaars. Daarnaast zal de hoofdjury, versterkt met juryleden uit Duitsland en Frankrijk, voor elk land een winnaar aanwijzen. 

Buiten de internationale prijzen zijn er natuurlijk in elke categorie per land nationale bekers te winnen.

Hiervoor geldt uiteraard geen minimum deelname

 

Nu een nieuwe categorie dit jaar:

Conserven en kant en klare gerechten!

 

 

Het inschrijfgeld bedraagt € 50, - per product., deelnemers die met 10 of meer producten deelnemen, betalen 48 Euro per product. Belgische en Nederlandse leerling-slagers kunnen, onder vermelding van hun vakschool en leerjaar, voor € 30, -  per product deelnemen.

Maakt u nu nog geen geld over, maar wacht op de bevestiging van deelname en de algemene instructies.  

 

Klik hier op het invulformulier  om u aan te melden of om extra informatie te verkrijgen

 

De prijsuitreuiking met fantastische feestavond zal op 22 april 2017 in de Oranjerie in Roermond plaatsvinden

 

Wat kunt u als deelnemer verwachten?

 

 

  • Iedere bekerwinnaar ontvangt een winkelposter zodat zijn klanten op de hoogte zijn van de geleverde prestatie  
  • Iedere bekerwinnaar ontvangt een Eurocertificaat zodat zijn klanten op de hoogte zijn van de geleverde prestatie    
  • Iedere deelnemer ontvang een uitgebreid juryrapport  
  • Iedere bekerwinnaar ontvangt een full-color diploma zodat zijn klanten op de hoogte zijn van de geleverde prestatie  

 

  • Na de prijsuitreiking worden alle uitslagen op Internet gepubliceerd

U begrijpt dat deze vakwedstrijd een unieke gelegenheid is uw producten te laten keuren door een zeer vakkundige internationale jury en zo dus uw vakmanschap kunt meten met uw  collega’s

 

  • Categorie A

    Verduurzaamde worstsoorten, snijdbaar (Metworst, snijworst, cervelaatworst, salami enz.)

  • Categrorie B

    Verduurzaamde worstsoorten, smeerbaar  (Theeworst, Osseworst, Zwiebel-metworst, Brabantse metworst enz.)

     

  • Categorie C

    Gedroogde en/of gerookte rauwe vleeswaren. (Coburgerham, gerookte-  of gedroogde ham, Bacon, Rookvlees enz.)

  • Categorie D

    Gekookte, gegrilde en/of gebraden vleeswaren. (Casselerrib, Pekelvlees, Pastrami, Katenspek achterham, grillham, schouderham, rosbief, fricandeau enz.)

  • Categorie E

    Patés en Terrines

    Paté- fijn, of grof Samengestelde lever-vleesproducten, gekookt of gebakken.

    Terrines en alle varianten.

  • Categorie F

    Leverworstssoorten

    ( leverkaas, berliner, leverpastei, hausmacher, boerenleverworst,smeerlverworst, enz.)

  •  

    Categorie G

     Gekookte worstsoorten en vleespastei. (gekookte worst, paardeworst, boterhamworst, jachtworst, gebakken pastei enz.)

  • Categorie H

    Barbequeworst

     

  • Categorie I

     

    Grillworst. (naturel, kip, kaas enz)

     

    Categorie J

     

    Conserven en kant en klaar gerechten